Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ hocamızın sorumluluğunda yürütülen bölümümüz ikinci sınıf müfredatında yer alan Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında, bölümümüz ikinci sınıf öğrencileri tarafından Ertuğrul Gazi İlk ve Ortaokulunda vergi bilinci anlatılmıştır. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ilkokul ve ortaokullar için ayrı ayrı hazırlanan animasyonlar eşliğinde yapılan etkinlik vasıtasıyla genç dimağlarda vergi bilinci oluşturulması hedeflenmiştir. Bölüm başkanımız Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ ve Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İsmail CİĞERCİ’nin de katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırılmıştır. Ertuğrul Gazi İlk ve Ortaokulu Müdürü Mevlüt BULUT’a, öğretmenlerimize ve idari personelimize nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

22 Mart 2022, Salı 362 kez görüntülendi