Bölümümüzdeki eğitim hayatlarına bu sene başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon toplantısı 03.10.2019 tarihinde fakültemizde gerçekleştirilmiştir. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ’ın sunumlarıyla bölümümüz ve üniversite eğitimi hakkında çeşitli bilgiler verdiği oryantasyon toplantımıza, Fakülte Sekreterimiz İsmail ÇİÇEK ve öğrenci işlerinden Hasan Hüseyin KARACAN da katılarak fakültedeki idari işleyiş hakkında bilgi vermişlerdir. Oryantasyon programının son kısmında üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapan Öğr. Grv. Fadime OKAY, Öğr. Grv. Ezgi GÜREL ve Öğr. Grv. Merve MALAK üniversitemizin sunduğu yurt dışında staj ve eğitim imkanları konuları hakkında sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

04 Ekim 2019, Cuma 219 kez görüntülendi