Yaz okulu kesin kayıtları 11.06.2018 (Pazartesi) – 20.06.2018 (Çarşamba) tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden online olarak yapılacaktır. Yaz okulu kesin kayıtlarında takip edilecek adımlar şu şekildedir:

(Ders kesinleştirme işlemi ödeme yapıldıktan yaklaşık 1 saat sonra yapılabilecektir).

Danışman onay verdikten sonra ders kaydı tamamlanmış olacaktır. Öğrencilerimizin ders kaydı ve danışman onayını sistemlerinden takip etmekle sorumlu olduklarını unutmamaları gerekmektedir.

2- 21-22 Haziran 2018 tarihlerinde ders ekle – çıkar işlemleri yapılacak veaçılmayan dersler için ücret iade talepleri alınacaktır.

3- Yaz okulu dersleri 25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

4-Yaz okulunda açılacak dersler, ücretler ve ders programı 08.06.2018 tarihinde OBS ve www.iibf.aku.edu.tr adreslerinden ilan edilecektir.

5- 21 Haziran 2018’deki Tek Ders Sınavında başarısız olan öğrenciler için yaz okulu kayıt hakkı tanınacaktır.

07 Haziran 2018, Perşembe 297 kez görüntülendi